driveonline.huFejléc kép: állás ajánlatokFejléc kép: állás ajánlatok

Csatlakozz csapatunkhoz és fejlődj együtt Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő online marketing ügynökségével!

Legyél Te is csapatunk tagja!

Fejléc kép: állás ajánlatok

Legyél Te is
csapatunk tagja!

Csatlakozz csapatunkhoz és fejlődj együtt Magyarország egyik
legdinamikusabban növekvő online marketing ügynökségével!

Social Media kampánymenedzsert keresünk
legalább 1 éves tapasztalattal

Szeretnél valamit nagyon jól csinálni?

Szeretnéd megváltani a világot?

Érdekel az online marketing?

Folyamatos fejlődésre vágysz?

Csatlakozz csapatunkhoz és fejlődj együtt Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő online marketing ügynökségével!

Ha a fentiek vonzóak számodra, küldj egy önéletrajzot, bérigény nélkül az allas@driveonline.hu e-mail címre!

Legújabb csapattagjaink véleménye

MARCI

Már az első naptól kezdve nagyon intenzív volt a betanulási folyamat, a Drivenál nincsen üresjárat. Balázsék olyan feladatokat adnak, amik által van lehetőséged kibontakozni. Ha valamit jól csinálsz, azt éreztetik veled, ha rosszat, akkor sincs kiabálás, hiszen minden hibából tanulunk, ami utána a cég fejlődését segíti :) Számomra fontos az önképzés, itt minden adott hozzá. Szakmai konferenciák, Google napok, házi könyvtár. Magasak az elvárások, de persze lazítunk is: pl szabadulós játékok, közös sütizések… :)

M. ANDRÁS

Az online marketing területén dolgozni annyit jelent, hogy napi szinten nyitottnak kell lenni a változásokra. Trendek születnek egyik pillanatról a másikra és ugyanilyen sebességgel tudnak eltűnni is. Bizonyos eszközöket vagy teljes platformokat temet maga alá felejtés. Ebben a sodrásban csak egy olyan csapattal lehet helytállni, amiben az egyes emberek folyamatosan tanulni akarnak és rendelkeznek önreflexiós képességgel. A Drive ilyen és én ezért is szeretek itt dolgozni.

FANNI

Én legjobban a családias légkör miatt szeretek itt dolgozni. Segítünk egymásnak mindenben, és pont ezért nagyon gyorsan nagyon sokat lehet tanulni. Már a gyakorlatom elején felelősségteljes feladatokat kaptam, de sosem hagytak magamra és ha valami nem ment, kaptam segítséget. Mindenki kap teret arra, hogy megvalósítsa önmagát, és kiteljesedjen abban, amiben a legjobb. Én nem iszom kávét, de a tea és a gyümölcsök is nagyon finomak!

ANDRIS

A Drive Online csapatában minden számításomat megtaláltam. Itt pozíciótól függetlenül mindenkinek a véleménye egyaránt fontos. Szakmailag teljesen újra kellett építenem a PPC tudásomat, hiszen nálunk nem a saját bevételünk növelése a cél, hanem elsődlegesen az ügyfelek elégedettsége. Napról napra új lehetőségeket fedezünk fel az Online Marketingben, és csapatként együtt fejlesztjük egymást, hogy az ország egyik legeredményesebb ügynökségévé váljunk.

ISMERD MEG TELJES CSAPATUNKAT! :)

Drive Care

Cégünk küldetése, hogy minél nagyobb társadalmi hasznot teremtsünk, melynek érdekében folyamatos szakmai és anyagi segítséget nyújtunk közhasznú civil szervezetek számára.

Az elmúlt 1 év támogatottjai:

NOÉ állatotthon - logó
adjukossze.hu logó
Gyermekmentő Szolgálat - logó
Csodalámpa alapítvány - logó