driveonline.huA Google AdWords fennállásának immáron 15. esztendejét ünnepelte, ez alatt számtalan új funkció, beállítás és lehetőség került napvilágra. Ezt a rettentő sok gombot, fület és adatot nem könnyű egy helyen kezelni úgy, hogy az gyors, könnyen navigálható és esztétikus legyen az Adwords kampánykezelők számára.

A Google most újra tervezi az AdWords felületét, ami a következő nagyjából egy-másfél évben végbe fog menni. Ez a ráncfelvarrás nem csak a külső megjelenést fogja érinteni, hanem back-end fejlesztéseket is magába foglal. Valószínűleg mindenki örülni fog neki, hogy remélhetőleg nem 3-4-5 másodperc lesz, amíg például a Display Hálózati fül betölt, vagy amíg belépünk egy fiókba (Display Hirdetés Galéria gyorsaságáról és működéséről ne is beszéljünk). Ez a redesign folyamat még magába foglalja az irreleváns fülek eltűnését is. Például, ha nem futnak Videók a fiókban, akkor nem fog megjelenni a Videók fül. Ez eddig csak feleslegesen foglalta a helyet és zavaró is volt, de a jövőben ez másképp lesz.

Szakemberek előzetes prognosztizálása szerint a Google Analytics felülete is színesebb és szagosabb lesz. Az Analytics interface nem annyira nagyon lassú, de arra is ráférne egy kis gyorsítás. Várva várjuk az eredményeket és addig is kitartást Mindenkinek :)

Kapcsolódó blog cikkünk:

adwords display halozati celzas

Az AdWords Display hálózati célzásai

A Display hálózat a Google ökoszisztéma egyik legizgalmasabb része. Több 100 000 weboldalon, több millió banner pozícióban helyezhetünk el szöveges, képes, mozgóképes és videó hirdetéseket is…
Olvass tovább »

Honnan tudjuk, hogy jó lesz egy kulcsszó az AdWords kampányunkba?

Mi a Google titka?
A Google hivatalos vállalati weboldalán megtekinthető a cég 10 parancsolata. Ennek első pontja:
A felhasználó az első, minden más ezután következik…
Olvass tovább »

Kategóriák

Mini fiók audit

INGYENES FACEBOOK VAGY GOOGLE ADS FIÓKAUDIT

Szeretnéd tudni, hogy mennyire költ hatékonyan a cégetek Facebook vagy Google Ads kampánya?
Ha havi 100 000 Ft felett van a fiók költése, akkor senior kampánymenedzser kollégáink ingyenesen elkészítik az elemzést.

ÉRDEKEL

PÖRGESD FEL ÉRTÉKESÍTÉSED!

A Drive Online Marketing segít Neked!

Ajánlatot kérek