Az AdWords Editor szoftver használata elengedhetetlen a nagy kampánystruktúrák kialakításához, hiszen enélkül valószínűleg az első webshopunknak szánt kampány setup feltöltésénél elmenne a kedvünk a szakmától, de ami a legrosszabb, hogy az élettől is.

Egy jól kidolgozott setup-ot csak be kell importálni az Editor felületére és az alap adatok beállítása után már fel is tölthetjük az éles AdWords felületre.

A kampányok feltöltése mellett számos hasznos funkciót rejt magában a program, hiszen pár kattintással olyan tömeges műveleteket tudunk végrehajtani, amelyet az AdWords felületén nem igen lehetne véges határidőn belül.

 1. Hirdetések tömeges szerkesztése
 2. Kulcsszavak egyezési típusainak tömeges állítása
 3. Hirdetéscsoportok kampány szintre való kiemelése pillanatok alatt
 4. Különböző célzások tömeges módosítása
 5. Hirdetésbővítmények tömeges hozzárendelése
 6. Tömeges szüneteltetések, vagy engedélyeztetések
 7. Final URL-ek pillanatok alatti szerkesztése
 8. Ajánlatkorrekciók tömeges módosítása
 9. Hirdetésrotáció tömeges állítása
 10. Kampányok kezdő és befejező dátumának tömeges szerkesztése
 11. … még ezer más. 🙂

Nagy előnye a szoftvernek, hogy offline módban is tudunk dolgozni a fiókon és csupán a feltöltéshez lesz szükségünk internethozzáféréshez. A Google csapata folyamatosan fejleszti a programot, aminek köszönhetően egyre több hasznos funkció lesz elérhető a felületén.

Ha esetleg szeretnénk lementeni a komplett fiókunkat bármi okból kifolyólag, akkor ezt az Editor segítségével pár kattintás alatt megtehetjük.

A szoftver használata egyszerű, és ami fontos, hogy nem kell a kezdőknek sem félni tőle. Fontos, hogy mivel offline is elérhető, ezért bátran lehet gyakorolni a használatát következmények nélkül, hiszen csupán gyakorlat kell az elsajátításához.

Kapcsolódó blog cikkünk:

A Google Display hálózat sötét oldala

A Google az AdSense rendszeren keresztül lehetőséget biztosít a weboldal-tulajdonosok számára, hogy az oldalukon lévő szabad felületeket értékesíthessék a hirdetői piacon az elérhető legmagasabb áron…
Olvass tovább »

A „Kutatás” avagy az online marketing alapköve

Érdemes belevágnom az AdWords-be? Ha igen, akkor milyen költségkerettel és kulcsszavakkal? Milyen hirdetéseket írjak, hogy kitűnjek a konkurensek közül? Eléggé felkészült a weboldalam a hirdetéshez?…
Olvass tovább »

Kategóriák

Mini fiók audit

INGYENES FACEBOOK VAGY GOOGLE ADS FIÓKAUDIT

Szeretnéd tudni, hogy mennyire költ hatékonyan a cégetek Facebook vagy Google Ads kampánya?
Ha havi 100 000 Ft felett van a fiók költése, akkor senior kampánymenedzser kollégáink ingyenesen elkészítik az elemzést.

KÉREM AZ AUDITOT

PÖRGESD FEL ÉRTÉKESÍTÉSED!

A Drive Online Marketing segít Neked!

Ajánlatot kérek