driveonline.hu

DRIVE ONLINE MARKETING ÜGYNÖKSÉG

A Drive Online Marketing egy performance marketing ügynökség, amely átfogó online marketing szolgáltatást tud nyújtani a stratégia megalkotásától a marketing kutatásokon keresztül a keresőoptimalizált weboldal tervezésen át a kampánymenedzsmentig és a tartalomgyártásig. Munkánk során ötvözzük az online marketing stratégiai tervezést és a webdesign kialakítást egy SEO ügynökség és egy ppc ügynökség feladataival, hogy ügyfeleink egy helyen megtalálhassák a megoldásokat az online marketing ökoszisztémájuk fejlesztésére.

MIT KÍNÁLUNK?
Jelenleg 17 fős ügynökségünk átfogó analitikai és marketing automatizációs rendszereket kínál belső minőségirányítási rendszerekkel, hogy folyamatosan növelni tudjuk az üzleti eredményeket. Képesek vagyunk felmérni és megérteni egy piac működését és releváns marketing stratégiákat kialakítani, melyek elérik az üzleti célokat.

MIBEN VAGYUNK KIEMELKEDŐEK?
Stratégiaalkotás: nem vagyunk varázslók, és nem értünk mindenhez, de több éves tapasztalatunk és határtalan lelkesedésünk révén képesek vagyunk minden cégnek személyre szabott online marketing stratégiát készíteni, amellyel elérheti üzleti céljait.

Hatékonyság: a keresőmarketing és a social media marketing világa nem egy nyerőautomata, amelybe bedobunk 10 forintot, majd kiveszünk belőle 50-et, hanem egy bonyolult és összetett rendszer, ahol a siker garanciája az együttműködés és a hozzáértés. Online marketing ügynökségünk elkötelezetten törekszik a folyamatos konverzió optimalizálásra (CRO), hogy együtt növekedhessünk ügyfeleinkkel.

Emberközpontúság: nálunk mindig az ember az első, akár az ügyfelekről, akár a saját munkatársainkról van szó. Mivel minden ember más, alap számunkra az alkalmazkodás és a jó kapcsolat kialakítása, fenntartása. Aki minket választ, az nem egy kapcsolattartót kap, hanem egy egész csapatot, amelynek minden tagja ugyanazért a célért dolgozik. Nálunk nem fordulhat elő, hogy egy ügyfél elérhető kampánymenedzser nélkül marad.

Folyamatmenedzsment: nem bírunk leállni, megszállottan építünk és fejlesztünk külső és belső online marketing rendszereket, hogy tovább növeljük a hatékonyságunkat, és mind biztosabbá tegyük a performance marketingben nehezen megjósolható sikert, illetve elkerüljük a buktatókat.

KÜLDETÉSÜNK

A Drive Online Marketing ügynökség célja, hogy mind ügyfeleink, mind csapattagjaink jól érezzük magunkat a bőrünkben, és együtt dolgozva, közösen érjünk el mind jobb üzleti eredményeket és teremtsenek szinergiákat.

Ennek megvalósítása az alábbi három pilléren alapszik:

  1. Célunk, hogy hiánypótló módon minőségi performance online marketing kampánykezelést és tanácsadást nyújtsunk közepes- és nagyvállalatoknak. Olyan keresőmarketing rendszereket és online marketing stratégiákat fejlesztünk, melyekkel minél több KKV növekedését segíthetjük, úgy, hogy ezen erőfeszítéseink egyértelmű megtérülést teremtsenek ügyfeleink számára.
  2. Fontos számunkra, hogy a világ egy élhetőbb hely legyen, így Drive Care programunkon keresztül számos civil szervezetnek segítünk hatékonyabbá tenni a kommunikációját az online marketing világában. Ezen felül segítünk a közepes- és nagyvállalatoknak a jótékonyságot profitteremtő értékesítési előnnyé alakítani.
  3. Fontos, hogy ne csak a külső érintetteket segítsük, de mindeközben egyre jobb munkahellyé és közösséggé formálódjunk. Ezért minden fejlesztésünk során kiemelt figyelmet szentelünk az alábbi munkahelyi értékek megőrzésének, építésének is: jó hangulat, közösség, egymás segítése, egyértelmű kommunikáció, karrierlehetőség, szakmai fejlődés, szellemi és anyagi megbecsülés.

Csapatunk hisz benne, hogy az eredményes kampányok titka, hogy megértsük a vállalkozásod működését és az ügyfeleid gondolkodását!

ÉRTÉKEINK

Értékeink, melyekkel teljesíteni szeretnénk küldetésünket:

  • Szaktudás és fejlődés: folyamatosan törekszünk, hogy egyéni és csapat szinten is fejlesszük a szaktudásunkat, hogy ezzel hatékonyabbá váljanak kampányaink és ezt a szaktudást átadhassuk ügyfeleink számára is. Ez a fejlődés teszi izgalmassá az életet csapat tagjaink számára is. Tudásunkat tanácsadások és képzések keretében is törekszünk átadni.
  • Jó emberek a csapatban: csapatunk szinergia teremtő képességének legfontosabb eleme, hogy nem egyszerűen szakértőkkel dolgozunk, hanem erkölcsileg és lelkileg is kiemelkedő emberekkel, akik pozitív életszemlélettel, nyitottan, kedvesen és együttérzéssel viszonyulnak környezetükhöz.
  • Megbízhatóság: Fontosnak tartjuk, hogy partnereink számíthassanak ránk bármilyen marketing vagy üzletfejlesztési kérdésben és, hogy a változó körülmények ellenére is megfelelő szaktudással és elérhetőséggel tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.
  • Segítőkészség: Célunk, hogy az által növekedjünk, hogy segítünk ügyfeleinknek üzletének eredményességét fokozni. Nem csak termékeket biztosítunk, hanem segítünk megoldani valamennyi online marketingben felmerülő problémát.
  • Lelkiismeretesség, odaadás: Munkánkban elsődleges szempont, hogy empatikusan megértsük ügyfeleink igényeit és azt a lehető legjobb módon teljesítsük.
  • Professzionális folyamat management: Folyamatosan rendszereket építünk és fejlesztünk, hogy növeljük hatékonyságunkat és mind biztosabbá tegyük a marketingben nehezen megjósolható sikert illetve elkerüljük a buktatókat.

ISMERD MEG A TELJES ONLINE MARKETING CSAPATUNK!

Ormándlaki Balázs

Ormándlaki Balázs

Strategy Planner

Fekete András

Business Development Manager

Várhelyi András

Várhelyi András

Minősített AdWords Szakértő
PPC Strategist

Miklósi Marcell

Miklósi Marcell

Social/ SEO Specialista
Csoportvezető

Muhi András

Muhi András Zsolt

Ügyfélintegrációs Manager
Értékesítési vezető

Szaghmeiszter Fanni

Szaghmeiszter Fanni

Minősített AdWords Szakértő
PPC Specialista

Metercsik József

Metercsik József

Minősített AdWords Szakértő
PPC Specialista

Tomi

Kis Tamás

Minősített AdWords Szakértő
PPC Specialista

Gergő

Tóth Gergő

Minősített AdWords Szakértő
PPC Specialista

Erős Imelda

Erős Imelda

 Social/ SEO Specialista

Nemes Nadin

Nemes Nadin

Gyakornok

Illés Róbert

Illés Róbert

Szövegíró

Dóri

O. Kovács Dóra

Fotós
Stratégiai Tanácsadó

Cziczliper Róbert

Cziczliper Róbert

Webfejlesztő

Kendéné Tóth Enikő

Kendéné Tóth Enikő

Webdesigner
Webfejlesztés

M. Michaletzky Magdolna

M. Michaletzky Magdolna

Grafikus
Webfejlesztés

Benkő István

Benkő István

PHP és HTML programozó
Webfejlesztés

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!

AJÁNLATKÉRÉS