+36 30 246 89 25
Facebook Instagram Linkedin

Kreatív tervezés és Weboldal készítés

A professzionális vizuális megjelenés elengedhetetlen vállalkozásod sikeres működéséhez. Kreatív szakembereink teljes körű segítséget nyújtanak a megvalósításban, legyen szó logótervezésről, ütős hirdetési kreatívokról, vagy egy teljes weboldal kivitelezéséről. Csapatunk rugalmasan alkalmazkodik az aktuális trendekhez és piaci igényekhez, így biztosítva, hogy vállalkozásod vizuális megjelenése mindig naprakész és vonzó legyen a célközönség számára.

Kreatív munkák, amikben segíteni tudunk

Miért válaszd a Drive Online csapatát?

Szaktudás

Profi szakembereink több éves tapasztalattal és széles körű tudással rendelkeznek a kreatív tervezés terén.

Időtálló kreatívok

Munkáink hosszú évekig magabiztosan tükrözik vállalkozásod egyediségét, céljait és vízióját.

Naprakészek vagyunk

Folyamatosan követjük a trendeket a kreatív világban, így mindig a legmodernebb eszközöket használjuk

Erősítjük a márkád

Ikonikus, könnyen azonosítható és megjegyezhető arculatokat tervezünk, ami kitűnik a versenytársaid közül.

Közösen gondolkozunk

Te megálmodod – Mi megvalósítjuk. Érdekel az elképzelésed és a víziód, mindig megtaláljuk a közös pontot.

Támogatjuk a kampányokat

Kiemelkedő és hatékony online jelenlétet biztosítunk kampányaidnak a vizuális oldalról is.

Széles paletta

Vállalkozásod minden igényét kielégítjük, a kampány kreatívoktól a weboldalkészítésig.

Mérhető eredmények

Munkáink eredményességét mérésekkel dokumentáljuk, hogy biztosítsuk céljaid elérését és a fejlődést.

Iratkozz fel a Drive Online hírleveleire!

Hírleveleinkben naprakész információkat adunk az online marketinget érintő legfontosabb változásokról, eseményekről, és itt éred el az információkat a webináriumainkkal kapcsolatban! Iratkozz fel, hogy előnyt szerezz a versenytársaid előtt!

Gyakran ismételt kérdések

Az egyik legismertebb CMS felületen, WordPressel építjük fel az oldalad Divi Builder vagy Elementor segítségével. A kreatív tervet a weboldaladhoz pedig Figmában készítjük fejlesztés előtt.

A weboldaladhoz minden hozzáférést átadunk az elkészülés után, így szabadon módosíthatod és frissítheted a tartalmakat. Emellett igényelhető nálunk weboldal használati oktatás is, ahol bemutatjuk a szükséges funkciókat és beállításokat, hogy magabiztosan és hatékonyan tudd kezelni oldalad tartalmát.

Mindenképpen szükségünk lesz a domain névre, a Hosting szolgáltató elérhetőségére és az ahhoz tartozó belépési adatokra. Továbbá biztosítani kell a levelezéshez használt SMTP adatokat, illetve elérést az adatbázishoz.
A tartalmat illetően szükséges a weboldal szövegezése, illetve a képi anyagok, kötelező arculati elemek, amennyiben azok rendelkezésre állnak.

Az árajánlat elfogadása után az ügyfél által küldött információk és igények alapján elkezdjük a weboldal grafikai tervezését, ahol az első körben 3-4 oldal tervét készítjük el. Ezt prezentáljuk a megrendelőnek, utána finomhangolás és a tervek elfogadása után megtervezzük a többi oldal tervét. Miután az ügyfél jóváhagyta a végleges terveket, elkezdjük a weboldal fejlesztését és a tartalmak feltöltését. Az asztali verzió elkészülte után prezentáljuk az oldalt az ügyfélnek, majd azok elfogadása után elkészítjük a weboldal reszponzív verzióját. A fejlesztés befejezése után alaposan teszteljük az oldalt és a funkcióit, ellenőrizzük a bővítmények és a témák állapotát, valamint teszteljük az oldal reszponzív működését. Végül, miután az ügyfél elégedett az eredménnyel, átadjuk neki a weboldal teljes kontrollját, beleértve a hozzáféréseket és a szükséges információkat a karbantartáshoz és a kezeléshez.

Két módon tudunk segíteni az általunk készített weboldalad támogatásában: Hogy weboldalad mindig hatékony és megbízható legyen, igényelheted havi egyszeri support csomagunkat, ahol frissítjük az aktív bővítményeket és témákat, ellenőrizzük a biztonsági beállításokat, és átvizsgáljuk az esetleges változásokat és hibaforrásokat. Ha pedig te szeretnéd karbantartani és bővíteni weboldalad tartalmát, kérhetsz tőlünk egy alapozó oktatást, ahol minden szükséges funkciót megtanítunk neked, hogy önállóan is tudd kezelni az oldalad!

Szakértő csapatunk

Ormándlaki Balázs

Mentor / Coach

Várhelyi András

Ügyvezető
Ad Operations Team Lead

Miklósi Marcell

Ad Operations Lead
Social Team Lead

Muhi András Zsolt

Ügyfélkapcsolati vezető
Sales / Marketing Lead

Nagy Erika

Back Office Manager

Muszi Emese

Meta Ads Szakértő
Ad Operations Manager

Szőcs Laura

Google Ads Szakértő
Ad Operations Manager

Tóth Gergő

Google Ads Szakértő
Google Team Lead

Kersák Dóra

Google Ads Szakértő
Ad Operations Manager

Medgyesy Nikolett

UI Designer
Creative Team Lead

Michaletzky Magdolna

Kreatív Designer
Creative Team

Illés Róbert

Szövegíró
Creative Team

Illés Rózsa

Szövegíró
Creative Team

Futár Kata

Kreatív Fotós
Creative Team

Irodai Halak

Office Pet Team

Ügyfél életút