driveonline.hu

MOBILBARÁT WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE

driveonline.hu

A tavalyi évtől kezdve a Google már kiemelt figyelmet fordított az okostelefonos keresésekre, mert a böngészések egyre nagyobb része történik már a mobiltelefonunkról. Készült egy felmérés, ami szerint az USA-ban már nemcsak, hogy mobilon keresnek az emberek, de az elektronikus kereskedelem 30%-a már mobilról is fejeződik be. Ez azt jelenti, hogy az értékesítési tölcsér minden fázisát végig tudja kísérni egy jól navigálható, konverziós célokat is kiemelő mobilra optimalizált weboldal.

Korunk weboldal tervezőinek kihívást jelent megtervezni egy honlapot először 3-4 colos kijelzőre, majd azt felnagyítva egészen a 30-40 colos okos TV-ig. Minden kijelző méreten gyorsnak és jól használhatónak kell lennie az oldalnak és mindenhol tükröznünk kell az értékesítési előnyöket, illetve a konverziós célokat is.

Van egy másik mobilra optimalizált weboldal megoldás is, amikor külön mobilra és külön desktopra tervezzük meg a weboldalt. Ilyenkor a mobilos megjelenés az m.cégem.hu-s domain formát fogja használja, amíg a PC-re szánt megoldás a rendes cégem.hu-s címet fogja használni. Ez is egy jó megoldás, annyi a hátránya, hogy párhuzamosan két weboldalt kell fejleszteni.

“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-al olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett. Kell ennél több?”
Ladovszki Balázs, Kereskedelmi Igazgató, Cityfood
“Nem győzöm megköszönni azt a hozzáállást, amit cégünk irányába tanúsítanak, egy nagyon korrekt csapat, remélem, még sokáig fogunk összedolgozni.”
Benkő Péter, tulajdonos, Gasztroker Kft.
“Cégünk gyors növekedésében a Drive Online is szerepet játszik, sokkal hatékonyabban hirdetünk, mint korábban azt tettük (más ügynökséggel).”
Egri Balázs, Ügyvezető, Autofelszerelesek.hu
“Nem gondoltam volna, hogy az új kliensek szerzése ilyen olcsó és egyszerű folyamat, ha szakértőkre bízzuk a megoldást. Nekem a Drive minőséget, szakértelemet és a kényelmet jelenti.”
Muhi Mária, Pszichológus, Családban.hu

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!

AJÁNLATKÉRÉS