ONLINE KONKURENCIAELEMZÉS2018-07-03T10:43:16+00:00
driveonline.hu

ONLINE KONKURENCIAELEMZÉS

driveonline.hu

Ahhoz, hogy vállalkozásunk sikeres legyen, elengedhetetlen versenytársaink helyzetének elemzése, feltérképezése. Amennyiben iparágunk konkurenciáiról szinte mindent ismerünk, versenyelőnyre tehetünk szert. A konkurenciaelemzés jelentőségét szemléltetve néhány kulcsmondatban bemutatjuk, hogy vállalkozásunk mely területeire van jelentős kihatása.

Alapjaiban meghatározza a stratégiai tervezést, komoly döntésekhez segít hozzá. Kihat a vállalkozásunk minden elemére (igen, akár még a legapróbb részletekre is).

A konkurenciaelemzés által mélyebben megismerjük a piacunkat, részleteiben megismerjük a versenytársaink erősségeit, gyengeségeit.
Nagyon fontos, hogy ezáltal vállalkozásunknak is tükröt tart.

A Drive Online Marketing csapata kidolgozott egy olyan elemzési struktúrát, amely a konkurensek különböző online felületeit, megjelenéseit veszi górcső alá, majd ezekről egy átfogó összképet alkot.

Mit tartalmaz az online konkurenciaelemzés szolgáltatásunk?

Kulcsszókutatás, Google keresési trendek vizsgálata, konkurencia elemzés egy általunk kidolgozott rendszer alapján, értékesítési előnyök meghatározása céged számára, weboldal fejlesztési ötletek. Igény esetén Analytics és AdWords kampányok mélyelemzését.

Az elemzés által megismerjük célpiacát, konkurenseinek erősségeit és gyengeségeit, és ezen tanulságok mentén egy olyan stratégiai tervet adunk a kezedbe, amivel sikeresen lehet értékesíteni az online térben termékeidet/szolgáltatásaidat.

“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-al olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett. Kell ennél több?”
Ladovszki Balázs, Kereskedelmi Igazgató, Cityfood
“Nem győzöm megköszönni azt a hozzáállást, amit cégünk irányába tanúsítanak, egy nagyon korrekt csapat, remélem, még sokáig fogunk összedolgozni.”
Benkő Péter, tulajdonos, Gasztroker Kft.
“Cégünk gyors növekedésében a Drive Online is szerepet játszik, sokkal hatékonyabban hirdetünk, mint korábban azt tettük (más ügynökséggel).”
Egri Balázs, Ügyvezető, Autofelszerelesek.hu
“Nem gondoltam volna, hogy az új kliensek szerzése ilyen olcsó és egyszerű folyamat, ha szakértőkre bízzuk a megoldást. Nekem a Drive minőséget, szakértelemet és a kényelmet jelenti.”
Muhi Mária, Pszichológus, Családban.hu

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!

Ajánlatkérés