driveonline.hu

ONLINE MARKETING TRÉNING

2-15 FŐS ZÁRTKÖRŰ FACEBOOK KEZDŐ TRÉNING, AHOL MINDENKI SZEMÉLYES SEGÍTSÉGET KAP

FACEBOOK AZ ALAPOKTÓL

Hogyan készítsük el az első Facebook hirdetésünket, és a sok hirdetési típus közül egyáltalán melyiket válasszuk? Mikor használjunk bejegyzéskiemelés Facebook hirdetési típust, és mikor weboldalra terelő kampányt? Miért jó a rajongógyűjtés Facebookon? Hogyan érjünk el olyan embereket, akiket egy egyedi ajánlattal szeretnénk becsábítani az üzletünkbe? Facebook tréningünkön ezekben, és ehhez hasonló kérdésekben szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik szeretnék részletesebben megismerni a legnagyobb közösségi oldal működését.

Kezdő tréningünk ideális azok számára, akik tudják, hogy a Facebook marketing rendkívül fontos egy márka életében és szeretnék jobban átlátni a Facebook rendszerének működését, szeretnék eredményesen kezelni saját céges oldalukat, vagy éppen olyan kérdéseik vannak, amikre szeretnének szakértő választ kapni. A tréninghez nem szükséges előképzettség, csupán felhasználói szintű számítógépes- és internethasználati ismeretek.

Előny: Saját céges Facebook oldal

Mit jelentenek a CPC, CTR rövidítések? Miért figyeljünk ezekre, hol jelennek meg az elkészített hirdetéseink? Tudta például, hogy Facebook hirdetésekkel ma már nem csak a Facebookon belüli embereket érhetjük el, hanem az úgynevezett célközönségek hálózatában lévő felhasználókat is? Milyen adatokat gyűjt rólunk a Facebook, és hogyan tudjuk ezeket az ismereteket beépíteni a célzási stratégiánkba? Egyáltalán miért fontos Facebookon a jól megtervezett célzás?

Szeretettel várunk Facebook kezdő tréningünkön!

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP