driveonline.hu

ONLINE MARKETING TRÉNING

ADWORDS ALAPOZÓ TRÉNING

87.676 konverzió tapasztalata az egyik legnagyobb hazai AdWords csapattól egyetlen napba sűrítve! Kiscsoportos gyakorlatorientált tréning, ahonnan mindenki úgy távozik, hogy van egy saját fiókja és kampánya.

TOVÁBB

FACEBOOK KEZDŐ TRÉNING

Hogyan készítsük el az első Facebook hirdetésünket, és a sok hirdetési típus közül egyáltalán melyiket válasszuk? Mikor használjunk bejegyzéskiemelés Facebook hirdetési típust, és mikor weboldalra terelő kampányt?

TOVÁBB
“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-al olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett. Kell ennél több?”
Ladovszki Balázs, Kereskedelmi Igazgató, Cityfood
“Nem győzöm megköszönni azt a hozzáállást, amit cégünk irányába tanúsítanak, egy nagyon korrekt csapat, remélem, még sokáig fogunk összedolgozni.”
Benkő Péter, tulajdonos, Gasztroker Kft.
“A Drive Online szakmailag felkészült, profi a hozzáállása, az igényeinkhez illeszkedően rugalmas. Sokkal több az érdeklődő és a vendég is, amióta velük közösen formáljuk az online jelenlétünket.”
Nyikos András, Ügyvezető, Hidegkúti Túristaház
“Nem gondoltam volna, hogy az új kliensek szerzése ilyen olcsó és egyszerű folyamat, ha szakértőkre bízzuk a megoldást. Nekem a Drive minőséget, szakértelemet és a kényelmet jelenti.”
Muhi Mária, Pszichológus, Családban.hu

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!

AJÁNLATKÉRÉS