Sajtó2018-08-08T08:01:23+00:00

Sajtómegjelenések

DigitalHungary – A Google lerántotta a leplet a magyar netezésről

Élen járnak a magyarok az internetezésben: a 16 évesnél idősebbek 89 százaléka internetezik naponta, míg a világátlag 86 százalék – derül ki a Google megbízásából 63 ország 79 ezer lakosának megkérdezésével készített szerdán közzétett reprezentatív felmérésből.

Menedzsment Fórum – Annyira rákaptunk az okostelefonról netezésre, hogy lábon lövi magát az a vállalkozás, ami nem mobilizál

Egyre több szolgáltatást próbálnánk ki mobilról, de a siralmas oldalbetöltési idők és a telefonon teljesen széteső honlapok miatt inkább mégis hagyjuk a fenébe az egészet. Pedig az a cég, ami rendes mobilszájtot fejleszt magának, már egy év alatt jelentős javulást tapasztalhat a forgalmában – kár, hogy itthon ezt még nem mindenki ismeri fel.

Technokrata – A magyar netezők több mint fele okostelefonról csatlakozik a világhálóra

A legfrissebb ‘Connected Consumer Study’ szerint, a magyar lakosság 65 százaléka rendelkezik okostelefonnal. Az eszköz elterjedésével gyökerestül megváltoztak az internetezési szokásaink, hiszen menet közben most már nem csak információt keresünk, vagy videót nézünk, hanem egyre gyakrabban vásárolunk is. Ez komoly kihívást jelent a vállalkozások számára is, mivel ha meg akarnak felelni a felhasználói elvárásoknak, gyors és zökkenőmentes mobilélményt kell biztosítaniuk.

Marketing&Média Online – Gyorsítaniuk kell a webshopoknak

A magyar lakosság 65 százaléka rendelkezik okostelefonnal a legfrissebb ‘Connected Consumer Study’ szerint. Az eszköz elterjedésével gyökerestül megváltoztak az internetezési szokásaink, hiszen menet közben már egyre gyakrabban vásárolunk is. Ez komoly kihívást jelent a vállalkozások számára is: ha meg akarnak felelni a felhasználói elvárásoknak, gyors és zökkenőmentes mobilélményt kell biztosítaniuk.