driveonline.hu

SEO – KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

driveonline.hu

A keresőoptimalizálás sokak számára még ma is varázslatnak tűnik. Pedig napjainkban ez is már átlátható és ellenőrizhető folyamatok sorozata. Először szükség van egy optimalizált forráskódra, majd megfelelő kulcsszóreleváns tartalmi stratégiára és látogatókra, amiket külső linkekről terelünk az oldalra. Ezek segítségével a Google meg tudja állapítani a tartalom valós felhasználók számára a releváns értékét.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Google a felhasználókat követi, így hosszú távon csak az a keresőoptimalizálási stratégia lehet sikeres, amely valóban kielégít felhasználói igényeket.

“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-al olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett. Kell ennél több?”
Ladovszki Balázs, Kereskedelmi Igazgató, Cityfood
“Nem győzöm megköszönni azt a hozzáállást, amit cégünk irányába tanúsítanak, egy nagyon korrekt csapat, remélem, még sokáig fogunk összedolgozni.”
Benkő Péter, tulajdonos, Gasztroker Kft.
“Cégünk gyors növekedésében a Drive Online is szerepet játszik, sokkal hatékonyabban hirdetünk, mint korábban azt tettük (más ügynökséggel).”
Egri Balázs, Ügyvezető, Autofelszerelesek.hu
“Nem gondoltam volna, hogy az új kliensek szerzése ilyen olcsó és egyszerű folyamat, ha szakértőkre bízzuk a megoldást. Nekem a Drive minőséget, szakértelemet és a kényelmet jelenti.”
Muhi Mária, Pszichológus, Családban.hu

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!

AJÁNLATKÉRÉS