driveonline.hu

WEBOLDAL FEJLESZTÉS

PORTFOLIÓ WEBOLDAL KÉSZÍTÉSE

A mai világban, aki nem jelenik meg az online térben, az sokak számára nem is létezik. Ha egy nem megfelelő weboldalt készítünk, és ez kevésbé szép, mint a konkurensek weboldalai, vagy mint a fogyasztók belső elvárásai, akkor szintén olyan, mintha nem létezne az online térben.

TOVÁBB

MOBILBARÁT WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE

A tavalyi évtől kezdve a Google már kiemelt figyelmet fordított az okostelefonos keresésekre, mert a böngészések egyre nagyobb része történik már a mobiltelefonunkról. Készült egy felmérés, ami szerint az USA-ban már nem csak, hogy mobilon keresnek az emberek, de az elektronikus kereskedelem 30%-a már mobilról is fejeződik be.

TOVÁBB

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉSE

Az online kereskedelemben a verseny évről évre fokozódik. Ezért ma már nem elég csak megjeleníteni és kilistázni a termékeinket, hanem hatékonyan kell értékesítünk online marketing stratégiák segítségével. Az általunk készített webáruházak nemcsak funkcionálisak és attraktívak, hanem hatékonyan támogatják az online marketing célkitűzéseket is.

TOVÁBB

SEO – KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Keresőoptimalizálás sokak számára még ma is varázslatnak tűnik. Pedig napjainkban ez is már átlátható és ellenőrizhető folyamatok sorozata. Először szükség van egy optimalizált forráskódra, majd megfelelő kulcsszóreleváns tartalmi stratégiára és látogatókra, amiket külső linkekről terelünk az oldalra.  Ezek segítségével a Google meg tudja állapítani a tartalom valós felhasználók számára a releváns értékét.

TOVÁBB
“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-al olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett. Kell ennél több?”
Ladovszki Balázs, Kereskedelmi Igazgató, Cityfood
“Nem győzöm megköszönni azt a hozzáállást, amit cégünk irányába tanúsítanak, egy nagyon korrekt csapat, remélem, még sokáig fogunk összedolgozni.”
Benkő Péter, tulajdonos, Gasztroker Kft.
“A Drive Online szakmailag felkészült, profi a hozzáállása, az igényeinkhez illeszkedően rugalmas. Sokkal több az érdeklődő és a vendég is, amióta velük közösen formáljuk az online jelenlétünket.”
Nyikos András, Ügyvezető, Hidegkúti Túristaház
“Nem gondoltam volna, hogy az új kliensek szerzése ilyen olcsó és egyszerű folyamat, ha szakértőkre bízzuk a megoldást. Nekem a Drive minőséget, szakértelemet és a kényelmet jelenti.”
Muhi Mária, Pszichológus, Családban.hu

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!

AJÁNLATKÉRÉS