+36 30 246 89 25
Facebook Instagram Linkedin

A Drive Online Marketing elnyerte a Google Kiemelt Partner státuszt

Örömmel számolunk be arról, hogy Google Kiemelt Partnerek lettünk! Büszkék vagyunk csapatunkra, hogy sikerült elnyernünk a Kiemelt Partner státuszt, és örülünk, hogy nem csupán folytatódik, de tovább is erősödik a Google-lel kialakult partneri együttműködésünk.

Februárban a Google elismerte a kiemelkedő teljesítményt nyújtó online marketing-partnerek eredményeit szerte a világon azzal, hogy a Google Partners program részeként Kiemelt Partner státusszal díjazta őket.

 

 

Az esetünkben ez azt jelenti, hogy a Drive Online Marketing:

  • A Google Partners program résztvevőinek felső 3%-ába tartozik Magyarországon, ez pedig a Google Ads szolgáltatásban tanúsított vezetői szakértelmünket tükrözi, amelybe beletartozik az új ügyfélkapcsolatok kialakítása, valamint ügyfeleink fejlődésének támogatása is.
  • Cégünk szerepel a Google Partners címtárában, amelynek segítségével a potenciális ügyfelek megtalálhatnak minket.
  • Különböző exkluzív előnyökben is részesülünk, amelyek elősegítik az ügyfeleink növekedését.

A Partners programot olyan reklámügynökségeknek és harmadik feleknek szánja a Google, akik más márkák vagy vállalkozások nevében kezelnek Google Ads-fiókokat. A program célja, hogy ezek a cégek még hatékonyabban működhessenek, ezért innovatív eszközöket, erőforrásokat és támogatást nyújt a Google, hogy segítségükkel ügyfeleik sikeresek legyenek és fejlődjenek az online világban.

Azok a cégek, akik minket választanak, biztosak lehetnek abban, hogy a közös munka során a legfrissebb, leginnovatívabb online marketing stratégiákat és eszközöket használjuk.

A státusz által kínált exkluzív lehetőségek és források kiaknázásával mi továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk. Hiszünk abban, hogy ez az új fejezet még inkább megerősíti a Drive Online Marketing piaci helyzetét, és döntő szerepet játszik ügyfeleink növekedésében és sikerében.

Ha szeretnéd, hogy a te vállalkozásodnak is segítsünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tetszett a cikkünk? Osszd meg másokkal!

Kapcsolódó cikkek