INGYENES GOOGLE ADS ÉS FACEBOOK ADS FIÓKAUDIT

INGYENES FIÓKAUDIT

Senior kampánymenedzser kollégáink ingyenesen elkészítik az auditot.

Mik a legfőbb elemzési területek?

Kulcsszóhatékonyság

Hirdetési eszközök kihasználtsága

Hirdetési büdzsé elosztás

Mérési hatékonyság

Kampányszerkezet felépítés

Kiaknázatlan lehetőségek

Az auditot úgy is el tudjuk végezni, hogy nem kapunk közvetlen hozzáférést az adott fiókhoz.

Azt tapasztaltuk, hogy átlagosan a költségkeret 40%-a rosszul kerül elköltésre a fiókokban. Azaz hihetetlen fejlődési potenciállal rendelkeznek a cégek ezen a területen.

Kérlek, add meg adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Partnereink

Egy év teljesítménye

0
MEGJELENÉS
0
KATTINTÁS
0
KONVERZIÓ
Facebook
Google Ads logó
Instagram logo
Linkedin logó
YouTube logó
Waze logó

Stratégiai tervezés

Tartalom készítés

Hirdetési kampányok

Analitika

Weboldal készítés

A Drive Online Marketing az iránytű a sikeres online marketinghez

A Drive Online Marketing egy performance marketing ügynökség, amely átfogó online marketing szolgáltatást tud nyújtani a stratégia megalkotásától a marketing kutatásokon keresztül a keresőoptimalizált weboldal tervezésen át a kampánymenedzsmentig és a tartalomgyártásig. Munkánk során ötvözzük az online marketing stratégiai tervezést és a webdesign kialakítást egy SEO ügynökség és egy ppc ügynökség feladataival, hogy ügyfeleink egy helyen megtalálhassák a megoldásokat az online marketing ökoszisztémájuk fejlesztésére.

Ügyfeleink véleménye

Ladovszki Balázs,
kereskedelmi Igazgató

“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-kal olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett.
Kell ennél több?”

Interfood

Mikus Tamás,
ügyvezető

“Nagyjából egy éve tartó közös munkánk után is ha kérdésünk van vagy problémánk adódik azonnal a rendelkezésünkre állnak. Az ügyfélkezelésük, szakértelmük minden várakozásunkat felülmúlta. Ami nagyon fontos, hogy nem csak szinten akarják tartani az elért eredményeket, hanem folyamatosan törekednek a fejlődésre. Tájékoztatnak az újdonságokról, új hirdetési lehetőségekről. Pontosan azt kapod amiért fizetsz. Figyelmet, szakértelmet és komoly eredményeket.”

SaniterLine

Szántai János,
Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ

Több évnyi reklámügynökségekkel eltöltött próbálkozás után, a Drive Online-nal együttműködve érzünk szimbiózist. A Drive Online csapata valóban megismerte és meg is értette termékeinket, illetve értékeinket, ezáltal hirdetéseinket egyedülállóvá, valódi üzenetekké kovácsolta. Továbbá a napi optimalizációnak és elemzésnek köszönhetően hirdetéseink mindig előkelő helyen szerepelnek. A minőségi munka meghozta gyümölcsét, hiszen alacsonyabb költséggel több ügyfelet szerzünk.

Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ