driveonline.hu

KULCSSZÓKUTATÁS

driveonline.hu

A Google kulcsszótervezője lehetővé teszi, hogy felkutassuk a vállalkozásunk számára legrelevánsabb kulcsszavakat és kizáró kulcsszavakat is. Egy alapos kulcsszókutatást egyszer kell jól megcsinálni, utána csak a keresési trendeket kell követni és onnan felkutatni új szavakat.

Lehetőség van csak területek szerint célozni a kutatásunkat. A kulcsszótervezés során javasolt kattintási költségeket is kapunk, ami segíti a büdzsétervezésünket.

Fontos, hogy feltérképezzük a konkurens cégek brand kulcsszavait is, mert később ezekre is tudunk hirdetni. A szavak keresési trendjeit bármilyen időintervallumra meg tudjuk nézni havi bontásban. Le tudunk szűrni keresési mennyiségre, témakörökre, de akár azokra a kulcsszavakra is, ahol alacsony versenyt prognosztizál a rendszer.

Igény szerint ezek után készítünk egy büdzsétervet is, amiből kiderül, milyen költségekkel kell számolnunk és milyen konverziós arányt érhetünk el.

“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-al olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett. Kell ennél több?”
Ladovszki Balázs, Kereskedelmi Igazgató, Cityfood
“Nem győzöm megköszönni azt a hozzáállást, amit cégünk irányába tanúsítanak, egy nagyon korrekt csapat, remélem, még sokáig fogunk összedolgozni.”
Benkő Péter, tulajdonos, Gasztroker Kft.
“Cégünk gyors növekedésében a Drive Online is szerepet játszik, sokkal hatékonyabban hirdetünk, mint korábban azt tettük (más ügynökséggel).”
Egri Balázs, Ügyvezető, Autofelszerelesek.hu
“Nem gondoltam volna, hogy az új kliensek szerzése ilyen olcsó és egyszerű folyamat, ha szakértőkre bízzuk a megoldást. Nekem a Drive minőséget, szakértelemet és a kényelmet jelenti.”
Muhi Mária, Pszichológus, Családban.hu

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!

AJÁNLATKÉRÉS