Munkaerő toborzás a Facebook segítségével

Állásjelentkezőket találunk a kívánt pozícióra

Pozícióra szabott hirdetéseket készítünk, hogy releváns érdeklődők jelentkezzenek

Hatékonyabb álláskeresés, mint az állásportálokon

Több mint 5,8 millió magyar felhasználó használja aktívan a Facebookot

 

Cégednek új munkaerőre lenne szüksége? Olyan megoldást keresel, amellyel költséghatékonyan toborozhatsz új kollégákat vállalkozásodhoz? Már csalódtál az álláskereső portálok eredményeiben, vagy csak nem szeretnél sok százezer forintot toborzásra fordítani?

A hatékony megoldás: Munkaerő toborzás a Facebook segítségével

“Nagyon elégedettek vagyunk a Drive Online munkájával, közreműködésükkel rengeteg új kollégát köszönthettünk a csapatunkban. A csapat hozzáállása mindig rugalmas és segítőkész, mindig az igényeinknek megfelelően alakítják ki a kampányokat, de azt sem félnek elmondani, ha esetleg rossz az irány, amit mi elképzeltünk. Jó érzés tudni azt, hogy bármikor számíthatunk rájuk!”

“Marcell, és a csapat egyszóval: PROFI!! Megtalálták nekünk a hatékony megoldási módot, a toborzási problémáinkra. Rugalmasak, segítőkészek, pontosak. Csak ajánlani tudom Őket!!!”

Csóka Melinda

Training and HR manager

 

Tóth Péter Attila

Astra Eurocargo

 

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

AJÁNLATKÉRÉS
AJÁNLATKÉRÉS

Aki jól érzi magát a munkahelyén, és szívesen látja el a rábízott feladatot, garantáltan hatékonyabban dolgozik, és jobb minőségű munkát végez, mint az, aki csak azt figyeli, mikor telik már le a munkaidő. Tehát a megfelelő ember megtalálása a megfelelő helyre nem szimplán „jófejség” egy cég részéről, hanem kőkemény üzleti érdek.

De vajon mi a legjobb módszer arra, hogy felkutassuk a vállalkozásunk számára legalkalmasabb munkavállalót?

Egy ideális világban létezne egy hatalmas adatbázis, ahol mindenki feltüntetheti, mit csinálna a legszívesebben, a munkaadók pedig innen választanák ki azokat, akiket boldoggá tudnak tenni. A jó hír az, hogy ez az adatbázis létezik, a neve Facebook, és 3-ból 2 honfitársunk fent van rajta. Természetesen ez még nem jelent garanciát arra, hogy aki például állatidomár szeretne lenni, az valóban tud bánni az oroszlánokkal egy cirkuszban, de mindenképpen hatékonyabb a Facebook segítségével toborozni a munkaerőt, mint apróhirdetést feladni vagy különböző állásportálokon próbálkozni. A pozícióra szabott hirdetések célzott eljuttatása a potenciális jelentkezőkhöz a lehető leghatékonyabb módszer, ami jelenlegi „majdnem ideális” világunkban elérhető.

 Tegyél velünk egy próbát!

REFERENCIÁINK

SZAKÉRTŐ FACEBOOK CSAPATUNK!

Ormándlaki Balázs

Ormándlaki Balázs

PPC Quality Manager

Fekete András

Business Development Manager

Miklósi Marcell

Miklósi Marcell

Social/ SEO Specialista
Csoportvezető

Erős Imelda

Erős Imelda

Social/ SEO Specialista

Ha velünk dolgozol, közvetetten Te is segíted közhasznú civil szervezetek működését:

Cégünk küldetése, hogy minél nagyobb társadalmi hasznot teremtsünk, melynek érdekében folyamatos szakmai és anyagi segítséget nyújtunk közhasznú civil szervezetek számára.

Az elmúlt 1 év támogatottjai:

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

AJÁNLATKÉRÉS
AJÁNLATKÉRÉS

ÜGYFELEINK MONDTÁK

“Több mint 8 hónapja dolgozok együtt a Drive Online-al és Marcival, nagyon meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatással. Marcell minden tekintetben tökéletesen menedzseli a kampányokat, szakmailag semmibe se tudnék belekötni. Jóval a többi versenytárs előtt járunk a Facebookos hirdetések terén a kampányok folyamatos fejlesztése miatt, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm a belénk fektetett munkát, amíg csak működik a cég, én veletek fogok dolgozni.”

Mészáros-Óvári Zita, YourArt

“Nagyjából egy éve tartó közös munkánk után is ha kérdésünk van vagy problémánk adódik azonnal a rendelkezésünkre állnak. Az ügyfélkezelésük, szakértelmük minden várakozásunkat felülmúlta. Ami nagyon fontos, hogy nem csak szinten akarják tartani az elért eredményeket, hanem folyamatosan törekednek a fejlődésre. Tájékoztatnak az újdonságokról, új hirdetési lehetőségekről. Pontosan azt kapod amiért fizetsz. Figyelmet, szakértelmet és komoly eredményeket.”

Mikus Tamás, Szaniteronline.hu

“Szeretném nagyon megköszönni a munkátokat, mert az együtt dolgozásunk hatására nagy mértékben növekedtek a jelentkezők száma a Művészház oldalán és segítségetekkel rengeteg hírlevél feliratkozónk lett. Általatok olyan tömegekhez tudtunk eljutni, ami nélkületek nem ment volna. Minden kérdésünkre azonnal kapunk választ, gyorsak vagytok és nagyon kedvesek. A havi kimutatások, amiket küldtök részletesek, egyértelműek és követhetőek. :)”

Doszpod Kata, Művészház

“A Drive Online mindenre kész csapatával nagyon hatékony az együttműködés! Kreatív szemléletükkel sikerre viszik a Facebook oldalunkat, így a Cilek abszolút fejlődő tendenciát mutat, ami nagy öröm számunkra! :)”

Kimmel Andrea, Cilek Magyarország

PARTNER SZERVEZETEINK

AJÁNLATKÉRÉS

driveonline.hu

Kérj ajánlatot kötelezettségmentesen és szakértő csapatunk személyre szabott ajánlattal fog megkeresni!

  • Facebook marketing specialisták végzik a kampánymenedzsmentet
  • Konverzióra optimalizálunk, nem csak márkát építünk
  • Teljes átláthatóság és transzparens működés
  • Személyre szabott kampánystruktúrák
  • Folyamatos marketing tanácsadás

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK