Munkaerő toborzás a Facebook segítségével

Állásjelentkezőket találunk a kívánt pozícióra

Pozícióra szabott hirdetéseket készítünk, hogy releváns érdeklődők jelentkezzenek

Hatékonyabb álláskeresés, mint az állásportálokon

Több mint 5,8 millió magyar felhasználó használja aktívan a Facebookot

 

Cégednek új munkaerőre lenne szüksége? Olyan megoldást keresel, amellyel költséghatékonyan toborozhatsz új kollégákat vállalkozásodhoz? Már csalódtál az álláskereső portálok eredményeiben, vagy csak nem szeretnél sok százezer forintot toborzásra fordítani?

A hatékony megoldás: Munkaerő toborzás a Facebook segítségével

“Nagyon elégedettek vagyunk a Drive Online munkájával, közreműködésükkel rengeteg új kollégát köszönthettünk a csapatunkban. A csapat hozzáállása mindig rugalmas és segítőkész, mindig az igényeinknek megfelelően alakítják ki a kampányokat, de azt sem félnek elmondani, ha esetleg rossz az irány, amit mi elképzeltünk. Jó érzés tudni azt, hogy bármikor számíthatunk rájuk!”

“Marcell, és a csapat egyszóval: PROFI!! Megtalálták nekünk a hatékony megoldási módot, a toborzási problémáinkra. Rugalmasak, segítőkészek, pontosak. Csak ajánlani tudom Őket!!!”

Csóka Melinda

Training and HR manager

 

Tóth Péter Attila

Astra Eurocargo

 

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

Aki jól érzi magát a munkahelyén, és szívesen látja el a rábízott feladatot, garantáltan hatékonyabban dolgozik, és jobb minőségű munkát végez, mint az, aki csak azt figyeli, mikor telik már le a munkaidő. Tehát a megfelelő ember megtalálása a megfelelő helyre nem szimplán „jófejség” egy cég részéről, hanem kőkemény üzleti érdek.

De vajon mi a legjobb módszer arra, hogy felkutassuk a vállalkozásunk számára legalkalmasabb munkavállalót?

Egy ideális világban létezne egy hatalmas adatbázis, ahol mindenki feltüntetheti, mit csinálna a legszívesebben, a munkaadók pedig innen választanák ki azokat, akiket boldoggá tudnak tenni. A jó hír az, hogy ez az adatbázis létezik, a neve Facebook, és 3-ból 2 honfitársunk fent van rajta. Természetesen ez még nem jelent garanciát arra, hogy aki például állatidomár szeretne lenni, az valóban tud bánni az oroszlánokkal egy cirkuszban, de mindenképpen hatékonyabb a Facebook segítségével toborozni a munkaerőt, mint apróhirdetést feladni vagy különböző állásportálokon próbálkozni. A pozícióra szabott hirdetések célzott eljuttatása a potenciális jelentkezőkhöz a lehető leghatékonyabb módszer, ami jelenlegi „majdnem ideális” világunkban elérhető.

 Tegyél velünk egy próbát!

REFERENCIÁINK

SZAKÉRTŐ FACEBOOK CSAPATUNK!

Ormándlaki Balázs

PPC Quality Manager

Fekete András

Business Development Manager

Miklósi Marcell

Social/ SEO Specialista
Csoportvezető

Imelda

Erős Imelda

Social/ SEO Specialista

Ha velünk dolgozol, közvetetten Te is segíted közhasznú civil szervezetek működését:

Cégünk küldetése, hogy minél nagyobb társadalmi hasznot teremtsünk, melynek érdekében folyamatos szakmai és anyagi segítséget nyújtunk közhasznú civil szervezetek számára.

Az elmúlt 1 év támogatottjai:

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

ÜGYFELEINK MONDTÁK

“Több mint 8 hónapja dolgozok együtt a Drive Online-al és Marcival, nagyon meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatással. Marcell minden tekintetben tökéletesen menedzseli a kampányokat, szakmailag semmibe se tudnék belekötni. Jóval a többi versenytárs előtt járunk a Facebookos hirdetések terén a kampányok folyamatos fejlesztése miatt, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm a belénk fektetett munkát, amíg csak működik a cég, én veletek fogok dolgozni.”

Mészáros-Óvári Zita, YourArt

“Nagyjából egy éve tartó közös munkánk után is ha kérdésünk van vagy problémánk adódik azonnal a rendelkezésünkre állnak. Az ügyfélkezelésük, szakértelmük minden várakozásunkat felülmúlta. Ami nagyon fontos, hogy nem csak szinten akarják tartani az elért eredményeket, hanem folyamatosan törekednek a fejlődésre. Tájékoztatnak az újdonságokról, új hirdetési lehetőségekről. Pontosan azt kapod amiért fizetsz. Figyelmet, szakértelmet és komoly eredményeket.”

Mikus Tamás, Szaniteronline.hu

“Szeretném nagyon megköszönni a munkátokat, mert az együtt dolgozásunk hatására nagy mértékben növekedtek a jelentkezők száma a Művészház oldalán és segítségetekkel rengeteg hírlevél feliratkozónk lett. Általatok olyan tömegekhez tudtunk eljutni, ami nélkületek nem ment volna. Minden kérdésünkre azonnal kapunk választ, gyorsak vagytok és nagyon kedvesek. A havi kimutatások, amiket küldtök részletesek, egyértelműek és követhetőek. :)”

Doszpod Kata, Művészház

“A Drive Online mindenre kész csapatával nagyon hatékony az együttműködés! Kreatív szemléletükkel sikerre viszik a Facebook oldalunkat, így a Cilek abszolút fejlődő tendenciát mutat, ami nagy öröm számunkra! :)”

Kimmel Andrea, Cilek Magyarország

PARTNER SZERVEZETEINK

AJÁNLATKÉRÉS

driveonline.hu

Kérj ajánlatot kötelezettségmentesen és szakértő csapatunk személyre szabott ajánlattal fog megkeresni!

  • Facebook marketing specialisták végzik a kampánymenedzsmentet
  • Konverzióra optimalizálunk, nem csak márkát építünk
  • Teljes átláthatóság és transzparens működés
  • Személyre szabott kampánystruktúrák
  • Folyamatos marketing tanácsadás

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK