driveonline.hu

ONLINE MARKETING STRATÉGIA

KULCSSZÓ KUTATÁS

A Google kulcsszótervezője lehetővé teszi, hogy felkutassuk a vállalkozásunk számára legrelevánsabb kulcsszavakat és kizáró kulcsszavakat is. Egy alapos kulcsszókutatást egyszer kell jól megcsinálni, utána csak a keresési trendeket kell követni és onnan felkutatni új szavakat.

ONLINE KONKURENCIAELEMZÉS

Ahhoz, hogy vállalkozásunk sikeres legyen, elengedhetetlen versenytársaink helyzetének elemzése, feltérképezése. Amennyiben iparágunk konkurenciáiról szinte mindent ismerünk, versenyelőnyre tehetünk szert. Hogy szemléltessük a konkurenciaelemzés jelentőségét, néhány kulcsmondatban bemutatjuk, vállalkozásunk mely területeire van jelentős kihatása.

ÉRTÉKESÍTÉSI ELŐNYÖK MEGTERVEZÉSE

A hatékony online marketing egyik legfontosabb eleme, hogy a konkurenciától megkülönböztető és a fogyasztói elvárásoknak megfelelő értékesítési előnyöket fejlesszünk és kommunikáljunk az online térben. Segítünk feltérképezni az online megjelenő versenytársak kommunikációját és megtalálni azokat a részeket, ahol megkülönböztető értékesítési előnyöket tudunk létrehozni költséghatékonyan.

MARKETING TANÁCSADÁS

Szeretne az online marketing segítségével több megkeresést, érdeklődést, vásárlást elérni? Mi segítünk feltérképezni a cégedben és a piacodban rejlő potenciált, megtalálni a megfelelő online marketing csatornákat és megfogalmazni a legjobban konvertáló üzeneteket. Online marketing tanácsadásunk nemcsak személyes konzultációt jelent, hanem jellemzően a konzultációt megelőző kutatómunkát is tartalmazza.

TARTALMI STRATÉGIA ÉS TARTALOMKÉSZÍTÉS

Az online marketingben a márkaépítésnek és a keresőoptimalizálásnak is az egyik legfontosabb alapköve, a megfelelő tartalmi stratégia kialakítása. A tartalomnak egyszerre kell kielégíteni magas szinten fogyasztói igényeket, megfelelő arányban kell tartalmaznia kulcsszavakat és valamilyen módon támogatnia kell a céged értékesítési folyamatait.

“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-al olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett. Kell ennél több?”
Ladovszki Balázs, Kereskedelmi Igazgató, Cityfood
“Nem győzöm megköszönni azt a hozzáállást, amit cégünk irányába tanúsítanak, egy nagyon korrekt csapat, remélem, még sokáig fogunk összedolgozni.”
Benkő Péter, tulajdonos, Gasztroker Kft.
“A Drive Online szakmailag felkészült, profi a hozzáállása, az igényeinkhez illeszkedően rugalmas. Sokkal több az érdeklődő és a vendég is, amióta velük közösen formáljuk az online jelenlétünket.”
Nyikos András, Ügyvezető, Hidegkúti Túristaház
“Nem gondoltam volna, hogy az új kliensek szerzése ilyen olcsó és egyszerű folyamat, ha szakértőkre bízzuk a megoldást. Nekem a Drive minőséget, szakértelemet és a kényelmet jelenti.”
Muhi Mária, Pszichológus, Családban.hu

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!