+36 30 246 89 25
Facebook Instagram Linkedin

Hogyan növelt hatékonyságot a lengyel webshop

LPP felhőbe költözött Nagyon érdekes cikk jelent meg a Think with Google felületén arról, hogy miként alkalmazkodott a Covid válság okozta helyzethez a lengyel LPP. A cég legnagyobb ruhagyártó Lengyelországban, több nagy brand tulajdonosa – pl. Reserved -, 1700 fizikai üzlettel és online webshoppal.

Korábbi terveikben is nagy hangsúlyt kapott a digitalizáció, de a járvány okozta hatások felgyorsították ezt a folyamatot.

2020. áprilisában 251%-os növekedést könyveltek el az online vásárlások számában az előző év áprilisához képest, ami komoly terhelést jelentett az online rendszereikre. Ennek hatására (is) webshopjuk tekintetében a felhő technológiák mellett köteleződtek el.

Ennek segítségével lejjebb tudják szorítani a IT költségeket, egyszerűsíteni tudják a munkafolyamatokat, növelni tudják a hatékonyságot és a felhasználói élményt. Lehetőségük van jobban használni a data science-t a vásárlóik jobb megértésére, amivel optimalizálni tudják a készletezést és a promóciókat. A felhőbe való költözésnek az egyik legnagyobb előnye, hogy le lehet csökkenteni a kockázatát annak, hogy a weboldal leálljon, ami ilyen forgalom mellett nagyon komoly bevételkiesést és ügyfélvesztést eredményezhetne.

Tovább a cikkre:
https://www.thinkwithgoogle.com

Tetszett a cikkünk? Osszd meg másokkal!

Kapcsolódó cikkek