SEO elemzés és weboldal audit2018-11-17T14:51:23+00:00

SEO elemzés és weboldal audit

Ismerd meg, hogy milyen a weboldalad kód- és tartalmi szerkezete a Google szerint. Tudd meg, hogy mennyire keresőbarát a weboldalad!

Fejleszd a SEO eredményeidet és szerezz új ügyfeleket a Google organikus találatai által, fizetett hirdetés nélkül.

Az elemzés alapján egy kódszintű és tartalmi fejlesztési tervet készítünk a Google organikus megjelenéseinek javításához és a felhasználói élmény növeléséhez. Tehát nem csak a hibákat írjuk le, hanem javaslatot teszünk arra is, hogyan lehet őket orvosolni.

Keresőoptimalizálás elemzésünk a következő komponensekből áll: tartalom szintű keresőoptimalizálási elemzés és kód szintű keresőoptimalizálási elemzés

Tartalom szintű keresőoptimalizálási elemzés

 • Weboldal szerkezet elemzése marketing és SEO szempontból
 • Felhasználói élmény fejlesztési javaslatok
 • Webes tartalom elemzése
 • Google Analytics adatelemzés

Kód szintű keresőoptimalizálási elemzés

 • Google Search Console adatok vizsgálata, igény szerint kapcsolat létrehozása

 • Meta adatok elemzése

 • Forráskód elemzése (SEO szempontból)

 • URL struktúra elemzése

 • Sebesség tesztek (vezetékes és mobil)

 • Terhelés tesztek

A honlapod elemzésével és a fejlesztési javaslatok végrehajtásával megteheted az első és legfontosabb lépést a keresőoptimalizálás rögös útján!

SEO elemzés és weboldal audit szolgáltatásunk végeredménye

 • 2 órás élő prezentáció

 • 25-35 oldalas kutatási összefoglaló

 • Részletes mérési eredményeket tartalmazó háttér dokumentumok

Kérj ajánlatot SEO auditra és szerezz új vevőket a Google-ből!

Egy év teljesítménye

430.782.595
MEGJELENÉS
2.443.785
KATTINTÁS
87.676
KONVERZIÓ

SZAKÉRTŐ CSAPATUNK

Ormándlaki Balázs

PPC Quality Manager

Miklósi Marcell

Social/ SEO Specialista
Csoportvezető

Kis Tamás

Minősített AdWords Szakértő
PPC Specialista

Cziczliper Róbert

Webfejlesztő

FŐBB REFERENCIÁINK

Cégünk küldetése, hogy minél nagyobb társadalmi hasznot teremtsünk, melynek érdekében folyamatos szakmai és anyagi segítséget nyújtunk közhasznú civil szervezetek számára.

Az elmúlt 1 év támogatottjai:

KÉRJ AJÁNLATOT ONLINE!

ÜGYFELEINK MONDTÁK

“Több mint 8 hónapja dolgozok együtt a Drive Online-al és Marcival, nagyon meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatással. Marcell minden tekintetben tökéletesen menedzseli a kampányokat, szakmailag semmibe se tudnék belekötni. Jóval a többi versenytárs előtt járunk a Facebookos hirdetések terén a kampányok folyamatos fejlesztése miatt, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm a belénk fektetett munkát, amíg csak működik a cég, én veletek fogok dolgozni.”

Mészáros-Óvári Zita, YourArt

“Nagyjából egy éve tartó közös munkánk után is ha kérdésünk van vagy problémánk adódik azonnal a rendelkezésünkre állnak. Az ügyfélkezelésük, szakértelmük minden várakozásunkat felülmúlta. Ami nagyon fontos, hogy nem csak szinten akarják tartani az elért eredményeket, hanem folyamatosan törekednek a fejlődésre. Tájékoztatnak az újdonságokról, új hirdetési lehetőségekről. Pontosan azt kapod amiért fizetsz. Figyelmet, szakértelmet és komoly eredményeket.”

Mikus Tamás, Szaniteronline.hu

“Szeretném nagyon megköszönni a munkátokat, mert az együtt dolgozásunk hatására nagy mértékben növekedtek a jelentkezők száma a Művészház oldalán és segítségetekkel rengeteg hírlevél feliratkozónk lett. Általatok olyan tömegekhez tudtunk eljutni, ami nélkületek nem ment volna. Minden kérdésünkre azonnal kapunk választ, gyorsak vagytok és nagyon kedvesek. A havi kimutatások, amiket küldtök részletesek, egyértelműek és követhetőek. :)”

Doszpod Kata, Művészház

“A Drive Online mindenre kész csapatával nagyon hatékony az együttműködés! Kreatív szemléletükkel sikerre viszik a Facebook oldalunkat, így a Cilek abszolút fejlődő tendenciát mutat, ami nagy öröm számunkra! :)”

Kimmel Andrea, Cilek Magyarország

PARTNER SZERVEZETEINK

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK

Ajánlatkérés