driveonline.hu

TARTALMI STRATÉGIA ÉS TARTALOMKÉSZÍTÉS

driveonline.hu

Az online marketingben a márkaépítésnek és a keresőoptimalizálásnak is az egyik legfontosabb alapköve, a megfelelő tartalmi stratégia kialakítása.

A tartalomnak egyszerre kell kielégíteni magas szinten fogyasztói igényeket, megfelelő arányban kell tartalmaznia kulcsszavakat és valamilyen módon támogatnia kell a céged értékesítési folyamatait.

Segítünk kialakítani olyan tartalmi stratégiát, ami nemcsak megfelel a fenti igényeknek, hanem hatékonyan kiszervezhetővé és fenntarthatóvá teszi az online kommunikációt.

“Régóta Adwordsözünk már, de miután Balázsék kezelésbe vették a kampányunkat 40%-al olcsóbb lett egy vevő megszerzése és még a vevőszám is emelkedett. Kell ennél több?”
Ladovszki Balázs, Kereskedelmi Igazgató, Cityfood
“Nem győzöm megköszönni azt a hozzáállást, amit cégünk irányába tanúsítanak, egy nagyon korrekt csapat, remélem, még sokáig fogunk összedolgozni.”
Benkő Péter, tulajdonos, Gasztroker Kft.
“Cégünk gyors növekedésében a Drive Online is szerepet játszik, sokkal hatékonyabban hirdetünk, mint korábban azt tettük (más ügynökséggel).”
Egri Balázs, Ügyvezető, Autofelszerelesek.hu
“Nem gondoltam volna, hogy az új kliensek szerzése ilyen olcsó és egyszerű folyamat, ha szakértőkre bízzuk a megoldást. Nekem a Drive minőséget, szakértelemet és a kényelmet jelenti.”
Muhi Mária, Pszichológus, Családban.hu

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT A DRIVE ONLINE MARKETING SIKERRECEPTJEIVEL!

AJÁNLATKÉRÉS